14 persoane sunt suspectate de poliţiştii prahoveni că au pătruns în mai multe locuinţe din Ploieşti, de unde au sustras aparatură electronică, ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte, în valoare de peste 80.000 de lei. În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti, în urma investigaţiilor şi a celor şase percheziţii domiciliare efectuate în această dimineaţă, au destructurat un grup infracţionalizat specializat în comiterea de furturi din locuinţe. Totodată, au pus în aplicare patru mandate de aducere emise pe numele unor persoane suspectate de comiterea de infracţiuni.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate a reieşit că 14 minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17, ani sunt suspectaţi că au comis, în perioada septembrie 2011 – ianuarie 2012, în municipiul Ploieşti, mai multe furturi din locuinţe. Prejudiciul estimativ stabilit până în prezent prin comiterea a 15 furturi din locuinţe este de peste 80.000 de lei.

La domiciliile suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri cărora nu le-a putut fi justificată provenienţa, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, respectiv: aparatură electronică ( plasmă TV, laptop-uri, aparatură foto-video), ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte.

În prezent sunt efectuate cercetări pentru identificarea întregului grup infracţional, existând suspiciunea că din acesta fac parte şi persoane majore care se ocupau cu precădere cu valorificarea bunurilor provenite din comiterea infracţiunilor.

{youtubejw}FNnzyZXxN9U{/youtubejw}

 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline