Zilele comunei Tomşani, sărbătoarea care a intrat deja în tradiţia locală a ajuns la ediţia cu numărul şase.
Şase ediţii în care tomşănenii şi toţi ceilalţi participanţi au avut ocazia să vadă urcând pe scenă artişti de primă mână, cântăreţi şi trupe în vogă la momentul respectiv, atât de muzică uşoară cât şi populară. De asemenea, Zilele Comunei Tomşani oferă copiilor şi tinerilor talentaţi din localitate şansa de a urca pe scenă şi a cânta şi dansa în faţa oamenilor, sub privirile admirative ale părinţilor, fraţilor sau prietenilor.
Florin Pelin, primarul comunei: „Pregătim un program artistic care să se ridice, şi de data aceasta, la înălţimea pretenţiilor cetăţenilor. De altfel, în fiecare an am încercat să le oferim tomşănenilor ocazia de a vedea pe scenă, în cadrul acestui festival, cei mai iubiţi artişti ai momentului, fie ei solişti sau trupe de muzică populară, fie de muzică uşoară – atât de apreciată de către cei tineri. Cetăţenii comunei noastre merită să se bucure, o dată pe an, de o asemenea sărbătoare care le este dedicată. Dincolo de zilele de muncă, de eforturile depuse de către fiecare pentru a-şi susţine familia şi comunitatea, e nevoie şi de asemenea sărbători în care oamenii să aibă ocazia de a mai uita de griji şi probleme şi de a petrece, împreună cu familia şi prietenii.”
În ceea ce priveşte programul artistic, Primăria Tomşani va anunţa în perioada următoare lista artiştilor care vor urca pe scenă la această ediţie a Zilelor comunei prin afişe care vor fi amplasate în locurile de interes din localitate.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline