2 autoturisme şi 6.000 de euro ridicate de la suspecţii de furturi din locuinţe şi firme – VIDEO

La data de 18 mai a.c., polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 3 persoane au fost aduse pentru audieri.  La data de 18 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul I.J.P. Prahova și ai Direcţiei […]

Știri

Redactia

La data de 18 mai a.c., polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 3 persoane au fost aduse pentru audieri. 

La data de 18 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul I.J.P. Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada septembrie 2016 – mai 2017, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe și societăți comerciale atât din țară cât și din străinătate, de unde ar fi sustras bani și bijuterii.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 6 000 de euro, 2 autoturisme, telefoane mobile, tehnică de calcul și  motofierăstraie. 3 persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Citeste mai departeStatistici T5
Inline
Inline