Mandatul 2008-2012 pare a fi unui blestemat pentru Prahova, din punctul de vedere al prezenţei parlamentarilor noştri în Senat şi Camera Deputaţilor. Dincolo de schimbările de coloratură politică, mulţi dintre senatorii şi deputaţii de Prahova schimbându-şi partidul sub culorile căruia au candidat, am avut parte şi de o serie de demisii, de retrageri. Iată care sunt parlamentarii pe care i-a pierdut Prahova în acest mandat: 


 

 

 

1. Teodor Meleşcanu – senator PNL, a demisionat din Senat pentru a ocupa funcţia de director al SIE (Serviciul de Informaţii Externe). 

 

2. Adriana Săftoiu, deputat PNL, a demisionat din Camera Deputaţilor la începutul acestui an, atunci când Crin Antonescu a lansat ipoteza demisiei în bloc a parlamentarilor PNL pentru declanşarea alegerilor anticipate.

 

3. Iulian Bădescu, senator PSD. Iulian Bădescu a fost ales noul primar al municipiului Ploieşti, motiv pentru care trebuie să renunţe la calitatea de senator.

 

4. Adrian Năstase, deputat PSD. După cum bine se ştie, Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii”


M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline