Mandatul 2008-2012 pare a fi unui blestemat pentru Prahova, din punctul de vedere al prezenţei parlamentarilor noştri în Senat şi Camera Deputaţilor. Dincolo de schimbările de coloratură politică, mulţi dintre senatorii şi deputaţii de Prahova schimbându-şi partidul sub culorile căruia au candidat, am avut parte şi de o serie de demisii, de retrageri. Iată care sunt parlamentarii pe care i-a pierdut Prahova în acest mandat: 


 

 

 

1. Teodor Meleşcanu – senator PNL, a demisionat din Senat pentru a ocupa funcţia de director al SIE (Serviciul de Informaţii Externe). 

 

2. Adriana Săftoiu, deputat PNL, a demisionat din Camera Deputaţilor la începutul acestui an, atunci când Crin Antonescu a lansat ipoteza demisiei în bloc a parlamentarilor PNL pentru declanşarea alegerilor anticipate.

 

3. Iulian Bădescu, senator PSD. Iulian Bădescu a fost ales noul primar al municipiului Ploieşti, motiv pentru care trebuie să renunţe la calitatea de senator.

 

4. Adrian Năstase, deputat PSD. După cum bine se ştie, Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii”


Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline