Gazeta de Prahova

21 decembrie e ultima zi de achitat impozitele

Știri

Redactia

Direcția Generală a Finanțelor Publice (DGFP) Prahova a stabilit ca data de 21 decembrie să fie ultima zi în care contribuabilii pot achita obligațiile financiare pe care le au către stat. Atât persoanele fizice cât și cele juridice trebuie să plătească taxele și impozitele aferente cel târziu la această dată scadență. Tot până la 21 decembrie pot fi depuse și declarațiile financiare, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al DGFP Prahova, Iulia Dumitrașcu.

Cei care nu și-au reglat conturile cu statul și vor să evite deplasarea la ghișeu și statul al coadă, trebuie pot depune declarațiile on-line.

Persoanele care nu își achită taxele și impozitele până la data de 21 decembrie, vor fi nevoite să plătească penalizări de 0,04 lei pe zi.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline