Lista unităţilor turistice care acceptă vouchere de vacanţă

Daniel Dimache -

Lista unităţilor turistice care acceptă vouchere de vacanţă

Atribuirea de vouchere de vacanţă în sectorul public este un lucru cert pentru anul 2018, după ce guvernanţii au promis acest lucru, fără să se ţină de cuvânt, ani la rând. 

Voucherul de vacanţă este acceptat de numeroase agenţii de turism acreditate, pensiuni, hoteluri şi unităţi de tratament. Emis pe suport de hârtie sau electronic, acesta poate fi folosit pentru plata serviciilor turistice pe teritoriul României: cazare, masă, transport, tratament balnear, servicii de agrement.  Serviciile turistice plătite cu voucherele de vacanţă cuprind cel puţin o noapte de cazare.

Instituţiile care vor acorda vouchere de vacanţă este necesar sa aibă prevăzut în buget acest tip de cheltuială. Printre reprezentanţii sectorului public care pot beneficia de vouchere de vacanţă  se numără cadrele didactice, angajaţii primăriilor, ai consiliilor locale şi judeţene şi ai direcţiilor subordonate acestora, angajaţii poliţiei locale şi cei ai spitalelor municipale şi judeţene.

De asemenea, companiile din sectorul privat pot acorda angajaţilor, la rândul lor, vauchere de vacanţă.

Vă prezentăm lista unităţilor turistice care acceptă vauchere de vacanţă, actualizată, după am fost semnalaţi de către cititori : 

Lista actualizata