Primaria Municipiului Ploiesti, prin Clubul Sportiv Municipal, impreuna cu Federatia Romana de Gimnastica Ritmica si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret organizeaza la Ploiesti, in premiera, Campionatele Nationale de Gimnastica Ritmica pentru Junioare si Senioare.

Competitia se va desfasura in perioada 5 – 7 octombrie 2012 la Sala „Leonard Doroftei” din Ploiesti si are ca obiectiv desemnarea campioanelor nationale pe echipe, individual si obiecte (cerc, minge, maciuci si panglica) pentru gimnaste de Categoria a III-a (10-12 ani), a II-a (13-15 ani) si senioare (peste 16 ani).

Noutatea absoluta a acestui campionat o constituie intrecerea ansamblurilor de junioare – cea mai spectaculoasa proba a gimnasticii ritmice – exercitiu cu 5 cercuri.

La acest concurs vor fi prezente peste 120 gimnaste de la 14 cluburi din tara: CSM Arad, LPS-CSS Baia-Mare, LPS Bistrita, CSU Brasov, CS Olimpia Bucuresti, CSS Triumf Bucuresti, CSS1 Constanta, CSS Anghel Saligny Iasi, CSU Oradea, LPS Oradea, CSM Ploiesti, CSS Resita, LPS Targu-Mures, si CSS1 Timisoara.

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti va participa in concursul destinat Categoriei a III-a cu o echipa formata din patru gimnaste: Iulia Chirvasa, Adriana Cretu, Cesima Nechifor si Sofia Wiederman si in cel al ansamblurilor cu echipa formata din Iulia Chirvasa, Delia Gheorghe, Livia Harcan, Cesima Nechifor si Ana Toma. Rezerve in concursul ansamblurilor: Adriana Cretu si Sofia Wiederman.

Alte informatii legate de Campionatul National de Gimnastica Ritmica pentru Junioare si Senioare puteti gasi pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica www.frgr.ro

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline