În data de 10.12.2011, s-a organizat şi executat apelul general al persoanelor private de libertate din Penitenciarul Ploieşti, în conformitate cu art. 199, alin. 3 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006, cu completările şi modificările ulterioare, cu scopul asigurării legalităţii deţinerii persoanelor private de libertate încarcerate în sistemul penitenciar.

            Activitatea s-a desfăşurat fără probleme şi a constat în confruntarea documentelor care privesc situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea, fiind constituite comisii formate din structurile de evidenţă, financiar, vizită, medical, reintegrare socială, producţie şi venituri.

            Astfel, fiecare deţinut s-a prezentat în faţa comisiilor, iar angajaţii unităţii s-au asigurat că informaţiile furnizate sunt reale prin confruntarea declaraţiilor acestora cu documentele care privesc situaţia individuală a fiecărei persoane aflate în custodia penitenciarului.

            În Penitenciarul Ploieşti se află în executarea pedepselor private de libertate 762 deţinuţi, din care nici unul nu se află în evidenţa penitenciarului cu întreruperea executării pedepsei, conform legii.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline