Timpul estimat pentru citirea articolului este 62 secunde

În data de 10.12.2011, s-a organizat şi executat apelul general al persoanelor private de libertate din Penitenciarul Ploieşti, în conformitate cu art. 199, alin. 3 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006, cu completările şi modificările ulterioare, cu scopul asigurării legalităţii deţinerii persoanelor private de libertate încarcerate în sistemul penitenciar.

            Activitatea s-a desfăşurat fără probleme şi a constat în confruntarea documentelor care privesc situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea, fiind constituite comisii formate din structurile de evidenţă, financiar, vizită, medical, reintegrare socială, producţie şi venituri.

            Astfel, fiecare deţinut s-a prezentat în faţa comisiilor, iar angajaţii unităţii s-au asigurat că informaţiile furnizate sunt reale prin confruntarea declaraţiilor acestora cu documentele care privesc situaţia individuală a fiecărei persoane aflate în custodia penitenciarului.

            În Penitenciarul Ploieşti se află în executarea pedepselor private de libertate 762 deţinuţi, din care nici unul nu se află în evidenţa penitenciarului cu întreruperea executării pedepsei, conform legii.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline