Timpul estimat pentru citirea articolului este 62 secunde

În data de 10.12.2011, s-a organizat şi executat apelul general al persoanelor private de libertate din Penitenciarul Ploieşti, în conformitate cu art. 199, alin. 3 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006, cu completările şi modificările ulterioare, cu scopul asigurării legalităţii deţinerii persoanelor private de libertate încarcerate în sistemul penitenciar.

            Activitatea s-a desfăşurat fără probleme şi a constat în confruntarea documentelor care privesc situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea, fiind constituite comisii formate din structurile de evidenţă, financiar, vizită, medical, reintegrare socială, producţie şi venituri.

            Astfel, fiecare deţinut s-a prezentat în faţa comisiilor, iar angajaţii unităţii s-au asigurat că informaţiile furnizate sunt reale prin confruntarea declaraţiilor acestora cu documentele care privesc situaţia individuală a fiecărei persoane aflate în custodia penitenciarului.

            În Penitenciarul Ploieşti se află în executarea pedepselor private de libertate 762 deţinuţi, din care nici unul nu se află în evidenţa penitenciarului cu întreruperea executării pedepsei, conform legii.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline