În data de 10.12.2011, s-a organizat şi executat apelul general al persoanelor private de libertate din Penitenciarul Ploieşti, în conformitate cu art. 199, alin. 3 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006, cu completările şi modificările ulterioare, cu scopul asigurării legalităţii deţinerii persoanelor private de libertate încarcerate în sistemul penitenciar.

            Activitatea s-a desfăşurat fără probleme şi a constat în confruntarea documentelor care privesc situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea, fiind constituite comisii formate din structurile de evidenţă, financiar, vizită, medical, reintegrare socială, producţie şi venituri.

            Astfel, fiecare deţinut s-a prezentat în faţa comisiilor, iar angajaţii unităţii s-au asigurat că informaţiile furnizate sunt reale prin confruntarea declaraţiilor acestora cu documentele care privesc situaţia individuală a fiecărei persoane aflate în custodia penitenciarului.

            În Penitenciarul Ploieşti se află în executarea pedepselor private de libertate 762 deţinuţi, din care nici unul nu se află în evidenţa penitenciarului cu întreruperea executării pedepsei, conform legii.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline