Timpul estimat pentru citirea articolului este 54 secunde

Miercuri, între orele 14.30-16.15, pe un teren de fotbal din comuna Brazi s-a disputat un meci de fotbal în cadrul unei competiţii organizate.

Spre finalul partidei, fiind nemulţumit de o decizie a arbitrului asistent, unul din jucători l-a lovit pe acesta cu capul în zona feţei. Pentru moment partida a fost întreruptă, fiind reluată după eliminarea jucătorului respectiv.

După terminarea partidei, arbitrul asistent s-a deplasat singur la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Poliţiştii nu au fost sesizaţi despre producerea acestui incident decât după câteva ore, cu toate acestea reuşindu-se identificarea şi audierea martorilor şia părţilor implicate. Arbitrul a declarat că îşi rezervă dreptul de a formula plângere împotriva celui care l-a lovit.

Organizatorii meciului nu au anunţat forţele de ordine cu privire la disputarea partidei, verificările fiind continuate pentru a se stabili dacă au fost luate măsuri pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe timpul desfăşurării meciului de fotbal.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline