Siteul SC FC Petrolul a făcut publice preţurile de la abonamentele şi tichetele de intrare la meciurile din ediţia de campionat 2012-2013 a Ligii I de fotbal. Astfel, aşa cum se anunţase iniţial, valoarea acestora a crescut cu un anumit procent, însă posesorii de abonamente din campionatul trecut vor beneficia de un discount la achiziţionarea altuia, valabil pentru partidele viitoare.

Iată care sunt preţurile la abonamente: Peluza I = 170 de lei/campionat sau 90 de lei/tur ori 100 de lei/retur; Peluza a II-a = 170 de lei/campionat sau 90 de lei/tur ori 100 de lei/retur; Tribuna a II-a = 350 de lei/campionat sau 185 de lei/tur ori 200 de lei/retur; Tribuna I = 490 de lei/campionat sau 255 de lei/tur ori 275 de lei/retur; Tribuna 0 = 850 de lei/campionat sau 440 de lei/tur ori 460 de lei/retur; Loje = 4.200 de lei/loc/campionat.

Preţurile de la biletele de intrare la un meci vor fi următoarele: Peluza I = 12 lei; Peluza a II-a = 12 lei; Tribuna II = 25 de lei; Tribuna I = 35 de lei; Tribuna 0 = 60 de lei. Totodată, pe www.fcpetrolul.ro, s-au mai făcut şi unele completări, după cum urmează: – abonaţii din sezonul 2011-2012 (campionat, tur, retur) vor beneficia de o reducere de 10% la procurarea de noi abonamente. Totodată, doar în primele 10 zile de la demararea procesului de comercializare, vechii abonaţi pot opta pentru a-şi păstra locurile deţinute anterior; – pensionarii vor avea reducere de 50% la procurarea de abonanamente, în Sectorul 212 din Tribuna a II-a. Abonamentele pot fi achiziţionate pe baza cuponului de pensie; – copiii cu vârsta minimă de 14 ani şi studenţii vor avea reducere de 50% la procurarea de abonamente, în Sectorul 300 din Peluza a II-a. Abonamentele pot fi achiziţionate numai pe baza carnetului de elev/student, ştampilat şi vizat la zi; – abonamentele FAMILY vor fi emise pentru Sectorul 212 din Tribuna a II-a. Copiii vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament cu preţ întreg, emis pentru acest sector; – abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către SC FC Petrolul Ploieşti, cât şi la jocurile amicale ale „galben-albaştrilor”, ce se vor desfăşura pe stadionul Ilie Oană. Exemplu: un abonament pentru tot sezonul asigură accesul la cele 17 partide din campionat, cât şi la cel puţin patru întâlniri amicale, dintre care minimum două – în compania unor adversare din străinătate.

Abonamentele pentru sezonul 2012-2013 vo fi puse în vânzare, la casele special amenajate in spatele peluzei galeriei Petrolului (foto; www.meme.ro), de pe strada Alexandru Vlahuţă, începând cu vineri, 22 martie 2012. Casele vor fi deschise, în fiecare zi, între orele 10.00 şi 20.00.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline