14 români au decedat azi noapte, în jurul orei 1.00, în urma unui accident rutier grav petrecut în Ungaria, pe autostrada M43, relatează Agerpres, care-l citează pe consulul României la Szeged, Răzvan Ciolca. Un al 15-lea pasager este rănit grav şi se află internat la Spitalul Universitar din Szeged, medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Microbuzul în care se aflau românii a fost lovit de un TIR, înmatriculat tot în România, într-o localitate aflată la mică distanţă de graniţa cu România. Din primele informaţii se pare că microbuzul se întorcea din Spania, unde românii lucrau.

Printre victime se aflau şi trei copii cu vârste între 7 şi 14 ani. „Din datele preliminare consemnate de poliţiştii maghiari, rezultă că şoferul TIR-ului românesc a adormit la volan, a rupt parapeţii despărţitori ai sensurilor şi a lovit în plin microbuzul care se deplasa regulamentar”, a menţionat sursa citată.

El a arătat că şoferul TIR-ului a fost stabilizat de medici la spitalul menţionat, iar soţia lui se află cu el şi urmează să dea declaraţie poliţiştilor. Totodată, va fi audiat de anchetatori şi şoferul unui al doilea TIR românesc, de la aceeaşi companie de transport, care circula în spatele colegului său.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline