Gazeta de Prahova

Accident incredibil în Ploieşti, pe Strada Democraţiei. Vezi ce s-a întâmplat cu şoferul! (Galerie foto)

Fără categorie

Daniel Dimache

Un accident incredibil a avut loc duminică, 23 aprilie, pe Strada Democraţiei din Ploieşti, în jurul orei 15.30. Un tânăr şofer a dat peste cap, chiar pe linia de tramvai, autoturismul Renault Scenic pe care îl conducea. Conform spuselor sale, declaraţii pe care le-a dat poliţiştilor ajunşi imediat după accident la faţa locului, maşina a intat în vrie după ce a alunecat pe şinele de tramvai ude după ploaia abundentă ce tocmai avusese loc. Autoturismul a lovit o maşină parcată, a sărit într-un copac de pe trotuar şi a ajuns cu roţile în sus în mijlocul drumului. Ce viteză a avut este treaba poliţiştilor să stabilească. De asemenea, conducătorul auto a declarat că era singur în maşină.

Culmea este că şoferul a coborât viu şi nevătămat din autoturismul făcută praf ca după o veritabilă casacadorie. Îl puteţi vedea pe în fotografii pe tânăr, lângă autoturism, cel îmbrăcut cu pantaloni de culoare deschisă şi geacă albastră, dând explicaţii poliţiştilor. Toţi cei din jur l-au sfătuit să meargă la biserici şi să se roage la Sfântul Gheorghe, fiindcă neîndoielnic s-a petrecut o minune că a scăpat dintr-un asemenea accident. Mai puţin o bătrână cu fuste care, cu glas răguşit, îl tot blestema pe Sfânt care, chipurile, i-ar fi adus ghinion tânărului „cascador”.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline