Acțiune caritabilă la Câmpina

Social

Redactia

Echipa “Tineri pentru Tineri” vă invită să participați la un eveniment caritabil organizat pentru ajutorarea copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” din Câmpina (Ada Marinescu) și de la Asociatia Inima Sfanta a lui Iisus (AISI). Spectacolul va avea loc în data de 26 Aprilie 2013, ora 18.30, la Casa de Cultura “Geo Bogza” din Câmpina.

În cadrul evenimentului „Tineri pentru Tineri”, mai mulți artiști își vor dedica talentul sprijinirii unei cauze  caritabile. Spectacolul va cuprinde momente artistice de dans și muzică susținute de invitații: Formația ALESIS, The Sixteens, Trupa SINS, Alexandra Căpitanu, Trupa de teatru a Centrului de Plasament “Sfanta Filofteia”.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru copiii din centrul “Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” (Ada Marinescu) și de la Asociația Inima Sfântă a lui Iisus (AISI), copii ce au nevoie de ajutorul nostru.

Banii obținuți în urma vânzării biletelor și donațiilor pentru acest spectacol caritabil vor fi donați în întregime proiectului “Tineri pentru Tineri” pentru:

         materiale educaționale;

         rechizite pentru copii;

         sprijinirea Asociației Inima Sfântă a lui Iisus (AISI)  pentru ajutorarea copiilor romi facilitându-le accesul la sistemul educațional.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline