Echipa “Tineri pentru Tineri” vă invită să participați la un eveniment caritabil organizat pentru ajutorarea copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” din Câmpina (Ada Marinescu) și de la Asociatia Inima Sfanta a lui Iisus (AISI). Spectacolul va avea loc în data de 26 Aprilie 2013, ora 18.30, la Casa de Cultura “Geo Bogza” din Câmpina.

În cadrul evenimentului „Tineri pentru Tineri”, mai mulți artiști își vor dedica talentul sprijinirii unei cauze  caritabile. Spectacolul va cuprinde momente artistice de dans și muzică susținute de invitații: Formația ALESIS, The Sixteens, Trupa SINS, Alexandra Căpitanu, Trupa de teatru a Centrului de Plasament “Sfanta Filofteia”.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru copiii din centrul “Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” (Ada Marinescu) și de la Asociația Inima Sfântă a lui Iisus (AISI), copii ce au nevoie de ajutorul nostru.

Banii obținuți în urma vânzării biletelor și donațiilor pentru acest spectacol caritabil vor fi donați în întregime proiectului “Tineri pentru Tineri” pentru:

         materiale educaționale;

         rechizite pentru copii;

         sprijinirea Asociației Inima Sfântă a lui Iisus (AISI)  pentru ajutorarea copiilor romi facilitându-le accesul la sistemul educațional.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline