Gazeta de Prahova

Acţiune a poliţiei în Vălenii de Munte, Gura Vitioarei şi Blejoi

Știri

Redactia

  • Sâmbătă, polițiști din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte și ai Postului Comunal Gura Vitioarei au desfășurat o acțiune rutieră, prilej cu care au controlat 34 de autovehicule și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.490 lei. Totodată, au depistat un șofer în timp ce conducea un autovehicul, în localitatea Gura Vitioarei, având o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.
  • La nivelul Secției Rurale nr. 3 Blejoi a fost organizată și desfășurată o acțiune care a vizat prevenirea și combaterea delictelor silvice, precum și reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere. Au fost controlate 60 de autovehicule (30 testări cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.090 lei.

 

 

 

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline