Urmare a Deciziei Consiliului de Administrație nr. 108/05.12.2017, privind creșterea eficienței serviciilor oferite de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L, aducem la cunoștința opiniei publice faptul că valabilitatea permiselor de parcare, eliberate în anul 2017, a încetat.

Astfel, începând cu data de 17.01.2018, instituțiile publice, persoanele juridice și persoanele fizice interesate de obținerea abonamentelor de parcare, în parcările publice cu plată, se pot adresa, prin solicitări scrise, societății noastre, în acest sens.

Cererile se vor depune la Registratura SGU Ploiești (str. Văleni, nr.32), iar eliberarea abonamentelor, pentru staționarea în parcările administrate de societatea noastră, se va face în baza achitării unui tarif de 1,50 lei/oră (nu mai puțin de 8 ore/zi, 21 de zile lucrătoare/lună – 250 lei/abonament).

 Totodată, menționăm faptul că gratuitatea revine, potrivit HCL nr. 263/2013 și Legea nr. 448/2006, riveranilor, persoanelor cu dizabilități, precum și autovehiculelor de intervenție (Ambulanța, Poliția, Pompierii).

În același timp, precizăm că această măsură este parte a unui proiect de îmbunătățire a activității și creștere a calității serviciilor asigurate de societatea noastră, implicit a standardului de viață urbană pentru ploieșteni, proiect al Consiliului de Administrație al SGU Ploiești SRL.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline