Adversară a Petrolului în semifinalele Cupei României, Oţelul le ia faţă ploieştenilor la transferul unui jucător brazilian

Sport

Redactia

Înainte de plecarea la Lara, pentru al doilea cantonament din această iarnă, s-a vehiculat informaţia că la Petrolul urma să ajungă şi un fundaş dreapta brazilian tânăr, care să-i asigure concurenţă actualului titular al postului, Sebastian Achim. Astfel, s-a şi avansat un nume: Joao Felipe Antunes (foto dreapta; www.digisport.ro). Însă, „lupii” au plecat în Turcia fără ca jucătorul cariocas, despre care se zvonise, să mai ajungă la Ploieşti.

Marţi, 29 ianuarie 2013, siteul postului de televiziune DigiSport a anunţat că doi fotbalişti din „Ţara cafelei”, dintre care unul este… Antunes, sunt aproape de a semna contracte cu Oţelul, viitoarea adversară a „galben-albştrilor” din semifinalele Cupei României-Timişoreana! Cel de-al doilea, care nu făcea obiectul unei achiziţii a ploieştenilor, este un mijlocaş, tot în vârstă de 21 de ani, Marcus Vinicius Vidal Cunha „Marquinhos” (foto stânga). Ambii se află în România de câteva zile, urmând a mai fi puse la punct, se spune, doar câteva amănunte minore, pentru a parafa apoi angajamentele cu echipa campioană a sezonului 2010-2011. De ce nu a mai ajuns fundaşul la Petrolul rămâne un mister.

Antunes este produs al clubului Internacional Porto Alegre, de la care a fost transferat, în urmă cu trei ani, la celebra Flamengo, acolo unde a jucat pentru echipa a doua a „roş-negrilor”. În schimb „Marquinhos”, mai în vârstă cu doar câteva luni, a evoluat până acum în eşalonul secund, la Parana. Cei doi – dacă vor şi semna până la urmă – i se vor adăuga unui alt stranier venit în această iarnă la Galaţi, chilianul Daud Gazale, care se află de mai multe zile în pregătiri cu Oţelul.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline