Victor Ponta s-a decis. Întrebat mai deunăzi cine este, în opinia domniei sale, cel mai mare hoţ din România ultimilor ani, premierul a dat un răspuns în cadrul mitingului USL desfăşurat în municipiul Suceava.

Persoana nominalizată : nimeni altcineva decât PDL-istul Gheorghe Flutur. Ponta a declarat că judeţul Suceava a devenit, în viziunea sa, un loc nefericit pentru România, în condiţiile în care mafia portocalie s-a înstăpânit asupra fiecărui aspect al vieţii sociale şi economice a judeţului. Premierul a declarat că alegerile din 10 iunie reprezintă şansa normalizării datelor politice din judeţul Suceava, în sensul scoaterii de la butoane a domnului Flutur şi a celorlaltor reprezentanţi PDL. De-a lungul întregului discurs, Victor Ponta a alternat tonul vehement, acuzator, cu unul mai împăciuitor, adresat cetăţenilor acestui judeţ, care au fost trădaţi în susţinerea lor de către puterile locale. Ponta a explicat că marele conflict la ora actuală nu este între USL şi PDL, ci între şansa unui viitor natural pentru România şi continuitatea în minciună şi furt.

Gheorghe Flutur a fost implicat, de-a lungul mandatului său ca preşedinte al CJ Suceava, în numeroase scandaluri, fiind acuzat de către consilierii USL din regiune de abuz în serviciu şi nerespectarea prevederilor legale cu privire la cheltuirea banului public. Tensiunile au atins punctul maxim luna trecută, când consilierii PSD, conduşi de Gheorghe Iacob, au hotărât să demisioneze în masă în semn de protest faţă de măsurile luate de Flutur. Reprezentantul PDL este totodată trecut de opinia publică pe lista baronilor locali, unde împarte poziţii privilegiate cu alte nume sonore ale politicii româneşti, precum Gheorghe Falcă, Dumitru Sechelariu şi Marian Oprişan. Conform Econtext.ro, judeţul Prahova este reprezentat pe aceeaşi listă de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean, şi Emil Calotă, fost primar PSD în perioada 2000-2008.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline