Aparent, există mai multe moduri în care ţigările îţi pot pune viaţa în pericol. Unul dintre acestea a devenit evident în data de 25 Iunie, când Dispeceratul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti a fost sesizat despre faptul că, în timp ce descărca un autotren, angajatul M. Robert a fost lovit de un palet cu baxuri de ţigarete.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că incidentul a avut loc la un punct de lucru al unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate distribuirea ţigărilor.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că gestionarul depozitului, G. Daniel, conform atribuţiilor de serviciu, a descărcat mai mulţi paleţi cu baxuri de ţigarete, folosind un utilaj hidraulic manual, iar M. Robert a intervenit pentru a-l ajuta. La un moment dat, din cauza declivităţii căii de rulare unde era parcat autotrenul şi a sistemului manual de descărcare, paletul cu ţigarete a căzut peste M. Robert.

Colegii acestuia au anunţat evenimentul produs. La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, procedând ulterior la transportarea acestuia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a rămas internat în vederea supravegherii, acordării tratamentului de specialitate şi a stabilirii cu exactitate a diagnosticului.

Conform ultimelor informaţii, starea lui M. Robert este stabilă, acesta aflându-se în afara oricărui pericol.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline