Marți după amiază, în jurul orei 15.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, în timp ce acţionau pe strada Gheorghe Doja din municipiu, au oprit pentru control în sensul giratoriu din zona Halelor Centrale, un autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, proprietatea unei societăţi comerciale din Ploieşti.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele, declarând că nu le are asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto stabilind că este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Ploieşti.

Trecând la identificarea seriei de şasiu a autoturismului, care se află inscripţionată sub scaunul din dreapta faţă, poliţiştii au găsit în autoturism o sabie metalică care măsoară aproximativ 58 cm.

Conducătorul auto a declarat ca sabia este proprietatea sa şi o transporta de la Bucov până la domiciliul său din Ploieşti, fiindu-i necesară pentru activităţi de măcelărie.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea provenienţei sabiei şi destinaţiei acesteia.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline