Vicecampioana olimpică la judo, Alina Dumitru și campioana europeană la judo, Andreea Chițu, aflate sâmbătă, 2 septembrie 2012, într-o scurtă vizită în orașul Bușteni, au fost întâmpinate, potrivit tradiției, cu pâine și sare, de către primarul orașului, Emanoil Savin. La ceremonie a participat și viceprimarul orașului, Nae Savel, împreună cu elevi de la cluburile de lupte greco-romane și de karate “Caraimanul Bușteni”.

Campioanele au urcat apoi cu telecabina la Babele, unde, în aplauzele turiștilor aflați pe munte, au efectuat un exercițiu demonstrativ de judo. Îmbrăcate în chimonourile de concurs, fetele au repetat demonstrația și în apropierea Sfinxului, după care s-au fotografiat cu fiecare turist în parte. Alina Dumitru a fost premiată de către primarul Emanoil Savin cu suma de 20.000 de lei. 

“(…)Prin aceste exerciții demonstrative, într-un spațiu neconvențional, în aer liber, sperăm că vom atrage mai mulți copii spre sport. Vom vedea dacă ceea ce am arătat noi că se poate face la înălțime va fi urmat și de alți sportivi. Dorim ca prin această acțiune să promovăm sportul românesc și, bineînțeles, orașul Bușteni.”, a declarat Alina Dumitru. Judoka Alina Dumitru este, încă de anul trecut, “Cetățean de onoare” al orașului Bușteni, alături de alți sportivi de renume precum Lucian Bute, Ilie Năstase, Adrian Mutu, Nadia Comăneci și alții.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline