Ambasadorul SUA în vizită la Ploieşti

Administrație

Redactia

Coca-Cola HBC România a găzduit astăzi, 16 august, prima vizită a E.S. Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans G. KLEMM, la fabrica din Ploiești a companiei.

Sistemul Coca-Cola a investit pentru prima dată în România în 1991, când a îmbuteliat prima sticlă de Coca-Cola la nivel local. De atunci, portofoliul s-a extins continuu cu noi mărci, dar și cu noi arome ale acestora, iar în prezent Coca-Cola HBC România este cel mai mare producător de băuturi din țară, o companie ce are o contribuție semnificativă în economia românească și în comunitate.

În fabricile din Ploiești, Timișoara și Poiana Negrii, precum și în centrele de vânzări și de distribuție, CCHBC România are aproximativ 1.600 de angajați și generează alte 16.500 de locuri de muncă în economia locală – având în vedere că fiecare loc de muncă la Coca-Cola generează, indirect, alte 9 locuri în economie*.  

„Rădăcinile noastre aici și angajamentul nostru față de România sunt foarte puternice, deși suntem o companie internațională. Ne considerăm o companie ce privește spre viitor, de aceea, de-a lungul anilor, CCHBC România a obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește dezvoltarea durabilă. Știm că doar împreună cu angajații, partenerii și furnizorii noștri, și alături de membrii comunităților și de consumatori ne putem îmbunătăți activitatea de la an la an. Astăzi, suntem onorați să găzduim vizita E.S. Hans G. KLEMM și suntem mândri să prezentăm una dintre cele mai moderne fabrici de îmbuteliere”, a declarat Jaak Mikkel, Director General   Coca-Cola HBC România.

Fabrica din Ploiești este una dintre cele mai importante unități de producție ale Grupului Coca-Cola Hellenic. Aici, în urma unei investiții de peste 22 milioane de Euro, a fost inaugurată prima linie de producție aseptică din țară, care permite exportul de Cappy Pulpy în 10 țări din Europa.

O altă inovație a fabricii din Ploiești este depozitul inteligent, complet automatizat, High-Bay, primul din România, la momentul lansării sale în 2009.

Statele Unite și România împărtășesc o alianță profundă și statornică, sunt parteneri și prieteni. Parteneriatul nostru economic are o importanță cheie pentru Statele Unite. Coca-Cola este un exemplu de investiții generate de SUA în România, care sprijină comerțul prosper între țările noastre. România are un potențial foarte bun și Statele Unite vor continua să sprijine creșterea economică în România”, a declarat E.S. Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans G. KLEMM.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline