Marți, 18 iulie 2017, pe terenurile de zgură din Parcul Dr. Staicovici, din București, în primul tur al BRD Bucharest Open, turneu WTA din categoria International, s-au duelat două tenismene românce – Sorana Cârstea (locul 53, cap de serie nr. 6) și Ana Bogdan (108). Ele se mai întâlniseră doar o singură dată, anul trecut, la US Open, atunci când jucătoarea născută la Sinaia a dispus, contrar calculelor hârtiei, de cea originară în Târgoviște, iar asta după o revenire senzațională: 0-6; 7-5; 6-2! Cu mențiunea că Sorana a avut, atunci, 5-2 în setul secund! Și la București, tot Cârstea era apreciată drept favorită a disputei cu Bogdan, dar din nou „socotelile din târg” nu s-au potrivit, prahoveanca impunându-se și mai ușor decât în Statele Unite ale Americii. Acum, în doar două seturi, după o oră și 35 de minute: 6-4; 6-2!

norris-mageanu-si-ana-bpgdan., ziarul argesenilor.roLogodnică a lui Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Ana Bogdan (24 de ani) a obținut după această calificare în turul al doilea de la BRD Bucharest Open 30 de puncte în ierarhia WTA și suma de 3.310 dolari. Următoarea adversară a Anei este mai slab cotată, Cagla Buyukakcay (165), din Turcia.

În condițiile în care nici Simona Halep nu este prezentă la acest turneu, ea refuzând wild-cardul oferit de către organizatori, deși – dacă și-ar fi adjudecat competiția – ar fi acumulat numărul de puncte necesar pentru a deveni locul 1 în clasamentul WTA, tenismena din Sinaia ar putea emite anumite pretenții la câștigarea acestui Open, desfășurat în țara sa. Rămâne de văzut dacă așa va fi. Una peste alta, debutul în întrecerile din Cotroceni a fost unul de apreciat pentru Ana Bogdan.

Foto: captură Digisport și www.ziarulargesenilor.ro

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline