Primarul în funcţie al Ploieştiului şi candidatul PDL pentru un nou mandat, Andrei Volosevici, şi-a declarat pe pagina de facebook dorinţa de a începe dezbateri zilnice cu utilizatorii pe tema măsurilor luate de administraţia locală în ultimii ani. Acesta promite un dialog cu privire la fiecare dintre proiectele sale, cu comentarii punctuale şi aprecieri critice corespunzătoare.

Nu putem însă a nu remarca că iniţiativa apare în urma proaspătului scandal facebook în care Volosevici a fost implicat. Inaugurată în aprilie 2012, cu ocazia apropierii alegerilor, pagina publică a acestuia nu a avut doar urmări pozitive : în doar câteva luni, Volosevici şi-a creat reputaţia de a fi restricţionat accesul userilor ce şi-au permis a posta comentarii negative la adresa acestuia, prin utilizarea opţiunii de « ban ».

« Aş vrea să punctez o regulă importantă a dialogului nostru : părerile critice sunt necesare şi acceptate fără cenzură. Vor fi însă eliminaţi din grup toţi cei care folosesc un limbaj obscen sau discriminatoriu » susţinea astăzi, într-un comentariu pe propria pagină, domnul Volosevici. Întrucât « discriminatoriu » este un termen prin excelenţă relativ, considerăm că succesul « dialogului » domnului Volosevici cu mediul online rămâne nesigur, fiind de urmărit pe viitor talentul său (sau al oamenilor din spatele său) de moderator şi amplificarea rezistenţei la critică.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline