Timpul estimat pentru citirea articolului este 117 secunde

Astăzi, 16 decembrie, un important producător de încălţăminte şi accesorii din piele din România,grupul Denis din Suceava, a deschis un magazin şi în Ploieşti, în AFI Palace. ANNA CORI este cel mai comercializat brand de încălţăminte autohton. La deschidere a fost prezentă şi doamna Ana Cornea, proprietar al companiei şi cea care a dat numele reţelei de magazine. Cu ocazia inaugurării, ANNA CORI are o ofertă de reduceri generoasă pentru clienţii ploieşteni.

Brandul DENIS a fost fondat în anul 1994, producând doar încălţăminte pentru bărbaţi. Precizia şi eleganţa solemnă nu au constituit însă singurele direcţii abordate de brand , DENIS acceptând în anul  1996 provocarea unei noi linii pentru femei , în care putea materializa atât distincţia unui stil clasic cât şi o viziune fantezistă . Prin această dublă perspectivă, DENIS a continuat să respecte două cerinţe însemnate, ce persista încă din vremuri medievale:  rezistenţă şi design.

Un pas fundamental în maturizarea brandului a fost făcut prin extinderea, în anul 1999, spre un nou proiect care viza accesoriile pentru încălţăminte. Bucurându-se astfel de o completare a conceptului său iniţial, brandul înfloreşte prin consideraţia din ce în ce mai profundă a laturii estetice şi prin înfiinţarea unei secţii de poşete.

Echipa de creaţie a brandului a fost completată în anul 2008, prin colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari, un adevărat vizionar, care a reuşit să reinterpreteze complexitatea grupului DENIS în spiritul actualităţii.

De la inaugurarea în anul 2000 a primului magazin în Suceava,  oraş istoric în care brandul a luat fiinţă, DENIS a iniţiat dezvoltarea unei mari re’ele de magazine, ANNA CORI, numarând peste 30 de puncte de vânzare.

Cand vorbim de moda în încălţăminte, ANNA CORI este prima opţiune: în magazinele modern amenajate se găseşte o ofertă variată de încălţăminte la modă pentru cei tineri, elegantă pentru doamne si domni, comodă pentru generaţia mai în vârstă. In plus, se găsesc şi o mulţime de accesorii cum sunt genţile şi curelele. Pe lângă o colecţie atractivă, ANNA CORI & ALL SHOES convinge şi prin încălţăminte de calitate la preţuri avantajoase.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor celebri din ţara asta. Acuma, depinde de g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Timpul estimat pentru citirea articolului este 143 secunde Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „înainte”  era mai bine, am un mesaj:  D

Uite Vagner, nu (mai) e Vagner!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 218 secunde FC Petrolul Facebook Official a oferit informația conform căreia clubul găzarilor s-a despărțit amiabil de fotbalistul Alexandru Vagner,

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurarea unui regim sălbatic de exploatare econ

Inline
Inline