Dacă, se observă, concitadina SC FC Petrolul tot testează şi, apoi, legitimează jucători străini, deşi a reînceput campionatul, nici FC Astra Ploieşti nu se lasă mai prejos. Rămasă fără atacantul brazilian William Arthur Conceicao dos Santos, care a reziliat, la cererea sa, contractul semnat cu echipa din „9 Mai”, directorul general executiv portughez Mario Branco s-a făcut luntre şi punte şi i-a adus compatriotului său de pe banca „dracilor”, Antonio Conceicao, un alt vârf de atac. Acesta este un internaţional slovac, Tomas Oravec (foto stânga, în echipamentul campioanei ţării sale, MSK Zilina, participantă la grupele Champions League; www.uefa.com), care se laudă cu înscrierea a 70 deDiego_Gaucho_Godim goluri, în aproximativ 200 de partide disputate până în prezent. Oravec a jucat şi în campionatele din Austria, Grecia, Portugalia şi China. Isprava sa cea mai grozavă este reuşita din poarta celebrei Chelsea Londra. Tot la o echipă slovacă, Spartak Trnava, vârful de atac a participat şi la preliminariile Europa League.

Pentru că Toni a cerut întăriri şi în compartimenul defensiv, deşi nu mai părea a fi nevoie, lusitanului i-a fost adus un fundaş central preferat, brazilianul Diego „Gaucho” Godim (foto dreapta; http://blogdobergaraujo.blogspot.com). Pe fotbalist l-a avut sub comandă şi la FC Braşov, dar după o accidentare mai serioasă a acestuia, coroborată cu plecarea de la echipa din oraşul de la poalele Tâmpei a tehnicianului portughez, finanţatorul Ioan Neculaie nu i-a mai prelungiti contractul, la finele campioantului trecut, lui „Gaucho”. Astfal încât, el a revenit în Portugalia, acolo unde a bifat şi 2 goluri, în ultimele 11 meciuri jucate pentru UD Leiria. Diego Gaucho a mărit, din nou, la şase, numărul de brazilieni din lotul Astrei, după renunţarea lui William dos Santos. Ceilalţi sunt Iraneuton Sousa Morais Junior, Ricardo dos Santos do Nascimento, Juliano Goncalves Spadacio, Laionel Ramalho Silva şi şi William Douglas de Amorim.

Cu actualul efectiv, Astra va combate miercuri, 21 martie 2012, pe „Cluj Arena”, contra Universităţii, într-o partidă care va debuta la ora 19.00 şi va fi preluată în direct de canalul 1 al postului de televiziune „DigiSport”. În Ardeal, Antonio Conceicao şi băieţii lui sunt datori să ofere o cu totul altă replică, mai consistentă, faţă de aceea de duminică, 18 martie, de pe stadionul din Ghencea, contra Stelei.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline