Timpul estimat pentru citirea articolului este 78 secunde

Cei 36 de consilieri judeţeni prezenţi astăzi la şedinţa de Consiliu Judeţean au votat rectificarea bugetară pe 2011 a judeţului Prahova. O parte din bani a fost acordată primăriilor prahovene in vederea realizării unor obiective de interes public. Astfel, o sumă 220,00 mii lei a fost dată pentru „Amenajare Conacul Matac”; 365,00 mii lei pentru asigurarea contribuţiei C.J. Prahova în cadrul contractelor de asociere încheiate cu unele unităţi administrativ-teritoriale.

Din păcate, anul acesta, bugetul judeţului a fost păgubit de un milion de euro, sumă care reprezintă banii pe care Consiliul Judeţean Prahova trebuie să-i returneze Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Consiliul Judeţean Prahova a contestat, în instanţă, decizia de returnare a banilor către  Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, însă a pierdut procesul. Returnarea sumei a fost imputată autorităţilor de către minister, în urma verificărilor făcute la lucrările de reabilitare a drumului judeţean 101G, care face legătura între Tătărani – Brazi – Tinosu – Şirna – Hăbud – Crivăţu.

În legătură cu acest subiect, consilierii au propus că, dacă hotărârea judecătorească rămâne definitivă să se facă o anchetă pentru a se găsi vinovaţii de această pierdere.

Un alt consilier judeţean a cerut ca la şedinţa viitoare să se primească o informare privind stadiul lucrărilor de la Palatul Culturii, lucrări începute în 2002, mai ales că la noua rectificare se acordă 5 miliarde de lei vechi pentru continuarea lucrărilor.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline