Dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau a oricărei alte activități pentru care legea cere autorizație

 

În ziua de 28.03.2013, o patrulă din cadrul Postului de Poliție Baba Ana, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.J. 102 D, în direcția Mizil.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat domiciliat în comuna Boldești Grădiștea, care transporta cu autoturismul trei persoane din aceeași localitate.

Din verificări a rezultat faptul că unul dintre pasageri închiriase contra cost autoturismul respectiv pentru a fi transportat la Ploiești, iar ceilalți doi pasageri au fost luați ,,la ocazie” de către conducătorul auto, urmând să plătească contravaloarea cursei la Mizil.

Conducătorul auto a declarat că transporta cele trei persoane până în orașul Mizil, respectiv Ploiești, pentru a-și rotunji veniturile.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,exercitarea fără drept a unei profesii sau a oricărei alte activități pentru care legea cere autorizație”.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline