Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Timișoara au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, bănuit că ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a denigra o femeie.

Acesta ar fi folosit datele și fotografiile victimei, pe care le-ar fi modificat, astfel încât să creeze aparența de nuditate.

La data de 24 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii DIICOT au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 49 de ani, din municipiul Timișoara.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat un laptop, un dispozitiv HDD, 3 telefoane mobile și un memory stick USB.

Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză ar fi folosit datele de stare civilă și fotografiile unei femei, pentru a crea un cont fals pe o rețea de socializare, în scopul de a-i aduce prejudicii de imagine, cu repercursiuni asupra locului de muncă al acesteia.

Pe contul fals ar fi fost postate fotografii copiate de pe contul real al victimei, astfel modificate, încât aceasta să apară în ipostaze indecente, cu caracter de nuditate.

Cel în cauză a fost condus la sediul DIICOT — ST Timișoara, pentru audieri.

Față de acesta, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de modificare de date informatice și fals informatic.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline