La data de 04.11.2017, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 8 Bălțești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Surani, s-a produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui pieton, informează IPJ Prahova.

S-a constituit o echipă operativă, iar, în urma primelor cercetări efectuate, a rezultat că, în timp ce se deplasa pe D.J. 233, o femeie de 45 de ani, din localitate, ar fi fost acroșată din spate de un autoturism care circula în aceeași direcție. În urma impactului, ar fi fost proiectată pe spațiul verde din afara carosabilului, în timp ce conducătorul autoturismului în cauză și-ar fi continuat deplasarea.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Ploiești, Deși conducătorul autoturismului implicat în accident a părăsit locul producerii acestuia, polițiștii au identificat pe raza comunei Cărbunești, atat autoturismul implicat în accident, precum și conducătorul acestuia în persoana unui bărbat de 27 de ani. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, se arată în comunicatul de presă. 

Acesta a fost reținut, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului rutier și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline