Marţi 20 decembrie, la sediul PNL Prahova noua conducere a partidului a organizat o conferinţă de presă. Au fost prezenţi: noul preşedinte interimar Mircea Roşca, Virgil Guran, George Botez, Graţiela Gavrilescu,  Bogdan Nica,, Ioan Luchian şi consilierul judeţean Laurenţiu Mitrea.

Cel care a vorbit cel mai mult a fost Mircea Roşca care a prezentat ceea ce s-a întâmplat cu o zi înainte la Biroul Naţional unde Adrian Semcu a fost demis şi s-a numit noua conducere la Prahova. Tot Roşca a spus că „am rămas dezamăgiţi să vedem că Adrian Semcu a ieşit în media şi a atacat nişte colegi. Echipa atacată face parte din noua conducere interimară. Putea să-şi retragă demisia în alt cadru nu cu presa de faţă”.

În ceea ce priveşte primarii care au semnat adeziuni de sprijin pentru Adrian Semcu, Mircea Roşca a lăsat să se înţeleagă că aceştia nu vor păţi nimic. Despre soarta lui Semcu ca vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, membrii prezenţi au declarat că se va lua în discuţia biroului interimar activitatea lui Adrian Semcu la CJ şi se va hotărî dacă i se va retrage sprijinul politic. De asemena se va lua în discuţia aceluiaşi birou şi soarta Biroului Municipal Ploieşti.

În privinţa consilierilor care ar vota împotriva intereselor USL, noul birou a fost categoric: vor fi excluşi din partid. Cât priveşte zvonurile privind încercarea de excludere din partid a lui Dinu Patriciu, Virgil Guran a explicat: „pot sa va spun că şi dacă vine Crin Antonescu să-l dăm afară pe Patriciu, decizia o luăm noi aici, la Prahova.”

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline