Bucureștenii care nu s-au întâlnit cu recenzorii, pot răspunde la întrebări descărcând online chestionarele. Comisia Centrală pentru recensământul populaţiei a luat această decizie pentru a înlesni numărătoarea populației în cardul procesului de Recensământ 2011.

În primul rând, cei care optează pentru această metodă trebuie să anunțe primăria de sector de care aparțin. Apoi, vor accesa pagina de internet www.recensamantromania.ro. La secțiunea „Instrumentar”, din meniul principal, vor găsi formularele pe care trebuie să le scoată la imprimantă, să le citească cu atenție și să le completeze. Atenție! Persoanele care aleg să se autorecenzeze trebuie să scrie răspunsurile cu pix cu pasă albastră sau neagră. Puteți citi AICI detaliat toți pașii pe care trebuie să-i parcurgeți dacă doriți să vă completați singur formularele, precum și datele de contact ale primăriilor de sector din Capitală.

Precizare importantă: Având în vedere numeroasele apeluri primite, Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei subliniază faptul că procedura de autorecenzare se aplică doar pentru locuitorii rezidenţi în Municipiul Bucureşti. În toate celelalte localităţi din ţară, recensământul se realizează exclusiv prin dialog cu recenzorii.

Chestionarele completate pot fi transmise autorităților în 3 moduri:

  • prin poștă
  • scanate și transmise pe e-mail către primariile de sector
  • duse la primărie


Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline