Ziua Independenţei României, dar şi a Europei, a fost sărbătorită cu fast la Buşteni. Sute de oameni s-au încolonat şi au parcurs traseul dintre sediul primăriei şi statuia Caporalului Muşat pentru a depune coroane.

            La eveniment au participat reprezentanţii partidelor politice, reprezentanţi ai Poliţiei şi Jandarmeriei, dar şi veteranii de război. Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a evocat, cu acest prilej, importanţa momentului.

După ceremonia de la Statuia Caporalului Muşat, coloana s-a deplasat la Cimitirul Eroilor din curtea Bisericii Domneşti, unde s-au depus coroane de flori, iar preoţii au ţinut o slujbă de pomenire a eroilor români.

La finalul manifestărilor, primarul oraşului Buşteni a anunţat şi o surpriză atât pentru localnici, cât şi pentru turiştii care vor vizita Valea Prahovei în a doua parte a lunii mai. În acest an, pe 24 mai, se sărbătoreşte Înălţarea, dar şi Ziua Eroilor, iar la Buşteni a devenit deja o tradiţie ca la această dată să aibă loc o ceremonie de depunere de coroane la Crucea Eroilor de pe muntele Caraiman. Cu acest prilej, transportul cu telecabina Buşteni-Babele şi retur va fi gratuit pe parcursul întregii zile.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline