Ziua Internaţională a Copilului aduce premii şi pentru copiii din afara Ploieştiului: aproximativ 300 de elevi de la şcolile şi grădiniţele din Buşteni, care în anul şcolar 2011-2012 au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele europene, naţionale sau judeţene, au primit  diplome şi bani pentru excelenţa într-unul sau mai multe domenii.

          Sărbătoarea copiilor s-a desfăşurat în sala de spectacole a Centrului de Pregătire pentru Personalul din Industrie (CPPI) Buşteni. Primarul Emanoil Savin, în calitate de gazdă a evenimentului, a înmânat premii în valoare totală de 70.000 de lei (la concursurile europene şi naţionale premiul I a fost de 600 de lei, premiul II – 500 de lei, premiul III – 400 de lei şi menţiune – 300 de lei, iar la cele judeţene premiul I – 300 de lei, premiul II – 200 de lei, premiul III – 100 de lei şi menţiune – 50 de lei).    

De asemenea, de ziua lor, peste 1000 de copii, chiar şi cei cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani, au primit, din partea Primăriei şi a Consiliului local Buşteni, pachete cu dulciuri şi alte atenţii.M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline