Timpul estimat pentru citirea articolului este 69 secunde

În Bucureşti, Bacău, Botoşani, Braşov, Iaşi, Brăila, Constanţa, Piatra Neamţ, Oradea, Sibiu, Timişoara şi Ploieşti se desfăşoară, în perioada 22 martie-31 martie 2012, spectacole din cadrul Campaniei „Artiştii pentru Artişti” (vezi amănunte pe larg pe www.uniter.ro).
Luna aceasta, un număr semnificativ de teatre din Bucureşti şi din ţară se implică efectiv, potrivit www.port.ro, în realizarea campaniei ”Artiştii pentru Artişti”, devenind  astfel co-organizatorii acesteia, prin susţinerea unui spectacol din repertoriu, ale cărui încasări sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Drept urmare, în martie, publicul este invitat să contribuie direct la sprijinirea artiştilor vârstnici, cu probleme de sănătate, cumpărând bilete la spectacolele teatrelor înscrise în programul campaniei. Alte două show-uri de caritate, din cadrul campaniei, vor fi susţinute pe 17 iunie, la Sala Radio, cel al bine cunoscutului cantuator Tudor Gheorghe, plus acelea din cadrul turneului aniversar ”Nicu Alifantis – 40 de ani de muzică de teatru”. Acestea din urmă vor avea loc în perioada septembrie-decembrie. Unul dintre spectacole va fi donat tot Campaniei „Artiştii pentru Artişti”. Slujitorii în vârstă ai scenei, aflaţi acum în dificultate din punctul de vedere al sănătăţii, merită tot ajutorul celor care i-au admirat şi respectat.

Foto: http://ceascadevise.wordprss.com

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Timpul estimat pentru citirea articolului este 143 secunde Pentru că tot a fost 23 august şi apar

Uite Vagner, nu (mai) e Vagner!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 218 secunde FC Petrolul Facebook Official a oferit in

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline