Campania Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” revine cu o noua actiune in judetul Prahova

Ploieşti, 19 iulie 2012 – Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu primariile Bărcăneşti, Brazi şi Râfov si cu sprijinul partenerilor Philips si Skil, organizeaza o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in judetul Prahova, in zilele de 20 si 21 iulie.

 

Vineri, 20 iulie, si sambata, 21 iulie 2012, locuitorii din judetul Prahova au din nou sansa de a se debarasa in mod responsabil de echipamentele electrice si electronice de care nu mai au nevoie. Astfel, cea de-a opta actiune din judet, in 2012, vine in sprijinul locuitorilor comunelor Bărcăneşti, Brazi şi Râfov, care sunt asteptati la cele unsprezece puncte de colectare special amenajate, deschise intre orele 09.30 – 16.30:

 

Bărcăneşti:

 1. 1.Româneşti – in fata primariei
 2. 2.Bărcăneşti – In curtea Liceului Agricol
 3. 3.Tătărani – in fata scolii
 4. Brazi :
 1. 4.Brazi – In fata primariei
 2. 5.Popeşti –vis-a-vis de gradinita
 3. 6.Negoieşti – In fata scolii
 4. Râfov :
 1. 7.Moara Domnească – In fata primariei
 2. 8.Buda – In fata scolii
 3. 9.Palanca – In fata scolii
 4. 10.Goga – in fata scolii
 5. 11.Mălăieşti – in fata scolii

 

La numerele de telefon 0769.292.795, 0722.249.879 si 0751.302115, cetatenii pot afla informatii suplimentare despre actiunea de colectare si pot programa preluarea gratuita de la domiciliu a echipamentelor electrice sau electronice grele, voluminoase si dificil de transportat. Numarele sunt disponibile pana vineri, intre orele 09.00-18.00, si sambata, intre 09.00 – 15.00. Potrivit normelor europene, tinta de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean din UE este de 4 kg/locuitor. Pentru a-i stimula pe romani sa depaseasca media colectata in prezent si sa se apropie de obiectivul UE, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu partenerii Philips si Skil, ofera celor mai norocosi o serie de premii: 2 prajitoare de paine, 5 cafetiere, 5 ferastraie verticale si 5 polizoare unghiulare. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul unei tombole marti, 23 iulie, de la ora 11, la Primăria Bărcăneşti.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline