Joi, 06 iulie a.c., în jurul orei 13.25, echipajele Detașamentului de Pompieri Câmpina și Sinaia au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuința particulară din localitatea prahoveană Valea Doftanei, satul Trăisteni. Până la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul s-a propagat și la cea de-a doua locuință, cuprinzând, totodată, și mai multe anexe gospodărești.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor de incendiu, pompierii militari au acționat cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă și

Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență din Valea Doftanei.

Clădirea afectată de incendiu are un magazin la parter și o locuință la etaj. Suprafața afectată de incendiu a fost aproximativ 550 metri pătrați, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv mai multe anexe gospodărești. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar trei persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital.

Operațiunea de stingere, îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în interiorul construcției, de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate, a fost finalizată în jurul orei 18.45.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.

incendiu valea doftanei 2

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline