În ziua de 7.03.2013, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte care a emis mandate de arestare preventivă sub aspectul săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Suspecții sunt cercetați pentru furtul mai multor bunuri și produse : cabluri din cupru, scule electrice, cazane din cupru, 32 oi și capre.

 

Informații de background: Comunicat de presă din ziua de 6.03.2013:

În această dimineață, polițiștii din Prahova au efectuat șapte percheziții la locuințele mai multor persoane suspectate că au creat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei prin comiterea de furturi din locuințe și anexe gospodărești. Polițiștii din Vălenii de Munte, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Prahova, au efectuat, în această dimineață, șapte percheziții domiciliare în oraș și în localitățile Măneciu și Izvoare la mai multe persoane suspectate de comiterea de furturi din locuințe și anexe gospodărești. La locuințele celor în cauză au fost descoperite mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probantă în cauză ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Din cercetări a rezultat că activitatea infracțională a suspecților s-a desfășurat începând cu anul 2012. Prejudiciul estimat prin comiterea faptelor este de aproximativ 100.000 de lei. La sediul poliției au fost conduse patru persoane pentru audieri, cercetările în cauză efectuându-se pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline