Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizarea de COD PORTOCALIU de viscol pentru Bucuresti si alte 17 judete, valabila de astazi, ora 9:00, si pana maine, la ora 18:00, anuntand viscol puternic si un vant care va depasi la rafala 80…90 km/h determinand diminuarea severa a vizibilitatii (sub 50 m) si troienirea zapezii. 

 

Celelalte judete care au primit avertizare de COD PORTOCALIU sunt: Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Arges, Dambovita, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea, Constanta, Tulcea, Mehedinti, Dolj si Olt.

 

Dupa intervalul mentionat, vremea va deveni geroasa mai ales noaptea si dimineata, in special in centrul, estul si sudul tarii.

 

De asemenea, in acelasi interval de timp exista si avertizare de COD GALBEN, astfel incat vremea va continua sa se inrautateasca in sudul si estul tarii si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali. 

 

In aceste regiuni va ninge abundent, iar stratul de zapada depus va fi consistent. Vantul va avea intensificari sustinute, cu viteze ce vor depasi la rafala 60…70 km/h, viscolind si spulberand zapada.


M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline