Gazeta de Prahova

Cojocnean a vrut să rămână la „U”, dar a… întors-o ca la Ploieşti!

Sport

Redactia

La plecarea de la Cluj, noul petrolist Sebastian Cojocnean (foto; www.stiridecluj.ro), prezent de sâmbătă, 30 iunie 2012, în Austria, cu echipa „lupilor”, a postat, pe pagina sa de Facebook, o declaraţie de dragoste care i-a consolat, la plecare, pe suporterii „alb-negrilor”: „Mi-am dorit să rămân la Universitatea, dar, din păcate, nu s-a putut. Nu vreau să mă antrenez iar prin parc, să pierd încă un an. Aici, la Cluj, m-am simţit cu adevărat acasă, din toate punctele de vedere, şi sper că, odată, voi putea reveni. Hai Universitatea!!!”. Asta după ce s-a zis că fostul echipier al Otopenilor şi al lui Poli Timişoara ar fi refuzat-o pe Steaua, de teama concurenţei din lot.

Cojocnean se va duela în lotul Petrolului cu mai vârstnicul Daniel Opriţa, titular indiscutabil pe aripa dreaptă, atât în mandatul lui Vivi Răchită, cât şi al lui Gigi Mulţescu, pe banca „galben-albaştrilor”. Rămâne de văzut cine va câştiga: experienţa sau dorinţa de afirmare?

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline