Filarmonica „Paul Constantinescu” vă invită miercuri, 24 ianuarie 2018, de la      ora 19.00, la un Spectacol Folcloric deosebit, dedicat Unirii Principatelor Române.

 Pe scenă vor urca, acompaniați de orchestra populară „Flacăra Prahovei”,    condusă de      Marian Dovîncă, Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Gigi Stoica și Traian Frîncu, îndrăgiții soliști vocali ai Filarmonicii ploieștene. Invitaţi de onoare vor fi    dansatorii ansamblurilor „Prahova” şi „Prahova junior” coordonate de Gheorghe        Grama, aparţinând Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Unirea Principatelor Române, care a avut loc pe 24 ianuarie 1859 sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, a fost primul pas importat pe calea înfăptuirii statului național unitar român.

Evenimentul, care va fi găzduit de Sala de Concerte „Ion Baciu” a Filarmonicii  „Paul Constantinescu”, este programat să înceapă la ora 19.00. Biletele sunt disponibile online pe www.filarmonicaploieşti.ro sau la Casa de Bilete a    Filarmonicii, din str. Anton Pann nr. 5, la preţul de 10 lei.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline