Gazeta de Prahova

Control al poliţiei în Vălenii de Munte

Știri

Redactia

Sâmbătă, la nivelul Poliției orașului Vălenii de Munte a fost organizată și executată o acțiune ce a avut ca scop depistarea administratorilor societăţilor comerciale și ai întreprinderilor individuale ce desfășoară activități comerciale fără respectarea prevederile legale, a celor care nu au îndeplinit obligațiile privind asigurarea obiectivelor împotriva efracției cu sisteme de alarmă sau de supraveghere video, precum și pentru disciplinizarea participanţilor la traficul rutier. Cu acest prilej, au verificat opt agenți economici, au controlat 18 autovehicule și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.610 lei.

Cu ocazia recontrolului efectuat la o societate comercială, s-a constatat că aceasta nu este asigurată nici cu sistem tehnic de alarmare antiefracție, subsistem de supraveghere video tip TVCI și nici cu grilaje metalice, cu toate că administratorului i se adusese la cunoștință prevederile legale și i se acordase ca termen de remediere a deficiențelor data de 2 aprilie a.c.. Pentru acest motiv, a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 lei.

De asemenea, la un alt agent economic polițiștii au constatat că sistemul tehnic de alarmare antiefracție nu este funcțional, deși administratorului i se acordase termen de remediere a acestei deficiențe data de 23 martie, fapt pentru care și acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline