Acțiuni în zona piețelor

  • În intervalul 11 – 13, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale în domeniul comerţului, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică în zona Pieţei Halele Centrale. Astfel, au fost controlate 7 societăţi comerciale, verificați 11 producători agricoli, iar pentru neregulile constatate s-au aplicat 17 sancţiuni  contravenționale, în valoare de 8.315 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 370 lei.
  • În intervalul 18 – 20, polițiști din cadrul Secţiei nr. 2 Ploieşti au acționat în zona Complexului Mare Nord, respectiv Bazarul Nord, şi Piaţa ”Malu Roşu”, în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit și a criminalității stradale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.660.
  • Polițiștii din Vălenii de Munte au acționat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul comerțului în ceea ce privește comercializarea de produse lactate, alimentare și cerealiere.Astfel, polițiștii au controlat 12 societăți comerciale, șase comercianți persoane fizice, trei producători agricoli și 14 autovehicule.Pe parcursul acțiunii a fost constatată o infracțiune în flagrant, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.660 lei.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline