Control al poliţiei la comercianţii din Vălenii de Munte

Acțiuni în zona piețelor În intervalul 11 – 13, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale în domeniul comerţului, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică în zona Pieţei Halele Centrale. Astfel, au fost controlate 7 societăţi comerciale, […]

Știri

Redactia

Acțiuni în zona piețelor

  • În intervalul 11 – 13, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale în domeniul comerţului, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică în zona Pieţei Halele Centrale. Astfel, au fost controlate 7 societăţi comerciale, verificați 11 producători agricoli, iar pentru neregulile constatate s-au aplicat 17 sancţiuni  contravenționale, în valoare de 8.315 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 370 lei.
  • În intervalul 18 – 20, polițiști din cadrul Secţiei nr. 2 Ploieşti au acționat în zona Complexului Mare Nord, respectiv Bazarul Nord, şi Piaţa ”Malu Roşu”, în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit și a criminalității stradale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.660.
  • Polițiștii din Vălenii de Munte au acționat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul comerțului în ceea ce privește comercializarea de produse lactate, alimentare și cerealiere.Astfel, polițiștii au controlat 12 societăți comerciale, șase comercianți persoane fizice, trei producători agricoli și 14 autovehicule.Pe parcursul acțiunii a fost constatată o infracțiune în flagrant, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.660 lei.

Citeste mai departe

Inline
Inline