CRBL, BiBi Official și Cosmin Agache dau startul distracției în AFI Ploiești, cu două spectacole pregătite special pentru vizitatorii mall-ului!

 Ploiești, 17 ianuarie 2018: Eduard CRBL și Cosmin Agache, finalist al emisiunii Românii au Talent, îi invită pe ploieșteni la un show de Kendama pe ritmuri de beatbox, în timp ce BiBi va susține în premieră un concert în Ploiești. AFI Ploiești aduce un plus de distracție campaniei „Marea Echipare” lansată la început de an, cu două evenimente de neratat ale unora dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.

Pe data de 20 ianuarie BiBi, tânăra cântăreață ale cărei vlog-uri sunt urmărite de zeci de mii de adolescenți va susține în premieră primul său concert în AFI Ploiesti. Artista va da tonul Marii echipări pentru distracție începând cu ora 18.00, așa că fanii ploieșteni sunt așteptați să petreacă o seară plină de muzică și distracție la mall. În plus, BiBi a lansat o provocare pe paginile ei de Facebook și YouTube pentru fanii din Ploiești, care vor alege ținuta pe care artista o va purta la concert. Bineînțeles, implicarea fanilor va fi răsplătită cu un premiu pe măsură: o sesiune de shopping la AFI Ploiești alături de BiBi, iar marele câștigător va fi anunțat chiar în timpul concertului.

Pentru că la AFI Ploiești surprizele se țin lanț în 2018, campania „Marea Echipare” le aduce ploieștenilor oferte și reduceri generoase în magazinele preferate, dar și un super show Kendama susținut de Eduard CRBL și Cosmin Agache. Evenimentul inedit va avea loc pe data de 27 ianuarie de la 17.00, iar în cadrul acestuia participanții au șansa de a câștiga premii Kendama semnate chiar de CRBL. Astfel, după demonstrația de Tips & Tricks Kendama pe care CRBL o va susține acompaniat de ritmurile de beatbox ale talentatului Cosmin Agache, cei care se vor înscrie la Info Desk-ul din incinta AFI Ploiești în ziua evenimentului, vor participa la concurs. Ei vor trebui să-și arate îndemânarea și talentul în mânuirea Kendamelor și, dacă îl impresionează pe CRBL, pot câștiga una dintre cele 3 kendame USA cu autograful lui CRBL și o experiență inedită pe scenă alături de artist.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline