Timp de trei zile, în stațiunea Sinaia se desfășoară Congresul Național de Cardiologie care reunește peste 2.000 de medici cardiologi, interniști, diabetologi, hematologi sau chirurgi din țară și de peste hotare. Aceștia vor discuta pe marginea principalei cauze a mortalității în Europa, respectiv bolile cardiovasculare:

– în Europa, bolile cardiovasculare duc la jumătate din totalul deceselor ce determină pierderi în economia Uniunii Europene de 170 de miliarde de euro pe an;

– România se afla printre primele țări europene în care mortalitatea cardiovasculară face adevărate ravagii, cu o rată a mortalității de peste 60%, din cauza afecțiunilor de acest gen.

“Mi-am propus, construirea unui spital clinic de urgență pentru zona de munte. Lucrările vor începe în primăvara anului 2013 și acest spital, care va deservi toată Valea Prahovei voi face și o secție de cardiologie. În acest sens fac apel la dumneavoastră să susțineți acest proiect”, a declarat primarul Sinăii, Vlad Oprea, în cadrul Congresului.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline