În acest week-end s-au desfăşurat meciurile din cadrul etapei a XI-a a campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Principalele favorite la ocuparea primului loc s-au impus, numai Avântul Măneciu făcând un pas greşit, pe teren propriu, într-un joc însă contra unei echipe tari, CS Păuleşti, încheiat la egalitate. Dar iată care au fost toate rezultatele rundei: Carpaţi Sinaia – AFC Brebu 2-1 (1-0), Petrolistul Boldeşti – Progresul Drăgăneşti 1-0 (1-0), Caraimanul Buşteni – CS Blejoi Vispeşti 0-3 (0-1), Avântul Măneciu – CS Păuleşti 1-1 (1-0), Unirea Câmpina – Tinereţea Izvoarele 4-1 (1-0), Dero Ploieşti – CSM Câmpina 0-5 (0-2), CS Ceptura – Chimia II Vadu Săpat 4-1 (2-0), Petrolul II Ploieşti – Unirea Urlaţi 1-2 (1-2), Astra III Ploieşti – CS Băneşti Urleta 4-2 (1-1).

În urma acestor rezultate, pe podium sunt Unirea Câmpina, care continuă să aibă numai victorii, 11 din 11 posibile, un golaveraj de invidiat, 33-2, şi 33 de puncte, cele două urmăritoare ale sale, CSM Câmpina şi CS Blejoi Vispeşti (foto), având acelaşi număr de puncte, 25, dar fiind despărţite de golaveraj, favorabil concitadinilor liderului. Vispeştiul, care l-a avut pentru prima oară la timonă pe Victor Roşca într-un meci oficial, a sărit peste Avântul, după un succes fără dubii obţinut la Buşteni, în dauna Caraimanului, pe un teren greu şi un frig pătrunzător. După ce a deschis scorul încă din minutul 12, prin Răzvan Catană, echipa finanţată de către Adrian Nistoroiu a controlat jocul, dominând cu autoritate, golurile care au spulberat ultimele emoţii venind însă pe final, Bogdan Onuţ (75) şi George Bridinel (90) fixând tabela la un scor de forfait. Roşca a apelat la următorul „11”: B. Manea – Năescu, Al. Popa, B. Onuţ (cpt), Nincă – Oct. Gheorghe, Secreţeanu, Cr. Vlad, R. Catană – Biridinel – D. Nae. Cu acest prilej a revenit pe teren Cristi Vlad, recuperat aproape total după o accidentare care l-a scos din circuit pentru o perioadă mai lungă. În schimb, a lipsit Florin Gheorghe, din cauza celor două cartonaşe galbene primite în meciul cu Petrolistul Boldeşti, din runda a X-a.

În etapa viitoare, capul de afiş va fi derbiul Câmpinei şi al Ligii A Prahova, CSM – Unirea, care se va desfăşura duminică, 22 octombrie, de la ora 11.00, pe arena „Poiana”. În schimb, CS Blejoi Vispeşti va avea parte, cu o zi mai devreme, de la 15.00, de un adversar uşor, Dero Ploieşti, deţinătoarea „lanternei roşii”. Va fi un bun antrenament cu public în săptămâna premergătoare importantului duel de la Câmpina, cu Unirea.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline