După un debut nefast de campionat, cu două înfrângeri consecutive, dintre care una pe teren propriu, în faţa  campioanei en-titre, „U”-Mobitelco Cluj-Napoca, baschetbaliştii lui Vladimir Arnautovic, de la CSU Asesoft Ploieşti, au câştigat tot atâtea meciuri în sala de la Brazi, acolo unde evoluează „acasă” ,în ediţia 2011-2012 a  Diviziei A Luni seară, Cătălin Burlacu şi mai noii săi coechipieri s-au impus pentru prima oară în deplasare, câştigând din nou, la  o diferenţă mare de scor, în sala de sport din Târgu Jiu, în faţa Energiei Rovinari, după returul din prima fază a Cupei României. Asesoft s-a impus cu rezultatul de 76-61 (22-17; 16-13; 14-12; 24-19), după o partidă pe care a condus-o de la cap la coadă, nelăsând loc de vreo speranţă pentru jucătorii sârbului Slobodan Nikolic. Arnautovic a profitat de ecartul mare de pe tabelă al echipei sale şi a apelat, pe final, cu excepţia lui Matei Nuna, la toate rezervele nu prea folosite în mod obişnuit. Iată efectivul folosit: Vlahovic (8 puncte), Szijarto (9; 1×3 puncte), Căpuşan (12), Burlacu (10), Jones (foto,  la minge, www.csuasesoft.ro – 20; 2×3)/Albijanic (13), Dzambic (4), Negoiţescu, Dogaru, Dumitrescu, Movileanu. De subliniat că Burlacu, căpitanul echipei CSU Asesoft, a bifat un „double-double” (10 puncte şi 14 recuperări, dintre care 3 ofensive şi 11 defensive), iar Jones a fost MVP-ul partidei, încântând asistenţa cu un joc ca-n NBA.

De la Energia, cel mai bun jucător a fost americanul Louis Darby jr, care a marcat 16 puncte, fiind secondat de către compatriotul său, Brandon Fields (14; 1×3). Foşti componenţi ai CSU Asesoft, Brice Kabengele şi Adrian Guţoaia au bifat 12 (2×3), respectiv 4 puncte. Şi Darby jr. a avut un „double-double” (16 puncte şi 10 recuperări, dintre care patru au fost ofensive).

În etapa viitoare, sâmbătă, 5 noiembrie, la Brazi, de la ora 19.00, CSU Asesoft Ploieşti va avea parte de un duel facil, contra Politehnicii Iaşi, o echipă mult prea modestă pentru nivelul primului eşalon baschetbalistic al României.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline