Timpul estimat pentru citirea articolului este 105 secunde

După un debut nefast de campionat, cu două înfrângeri consecutive, dintre care una pe teren propriu, în faţa  campioanei en-titre, „U”-Mobitelco Cluj-Napoca, baschetbaliştii lui Vladimir Arnautovic, de la CSU Asesoft Ploieşti, au câştigat tot atâtea meciuri în sala de la Brazi, acolo unde evoluează „acasă” ,în ediţia 2011-2012 a  Diviziei A Luni seară, Cătălin Burlacu şi mai noii săi coechipieri s-au impus pentru prima oară în deplasare, câştigând din nou, la  o diferenţă mare de scor, în sala de sport din Târgu Jiu, în faţa Energiei Rovinari, după returul din prima fază a Cupei României. Asesoft s-a impus cu rezultatul de 76-61 (22-17; 16-13; 14-12; 24-19), după o partidă pe care a condus-o de la cap la coadă, nelăsând loc de vreo speranţă pentru jucătorii sârbului Slobodan Nikolic. Arnautovic a profitat de ecartul mare de pe tabelă al echipei sale şi a apelat, pe final, cu excepţia lui Matei Nuna, la toate rezervele nu prea folosite în mod obişnuit. Iată efectivul folosit: Vlahovic (8 puncte), Szijarto (9; 1×3 puncte), Căpuşan (12), Burlacu (10), Jones (foto,  la minge, www.csuasesoft.ro – 20; 2×3)/Albijanic (13), Dzambic (4), Negoiţescu, Dogaru, Dumitrescu, Movileanu. De subliniat că Burlacu, căpitanul echipei CSU Asesoft, a bifat un „double-double” (10 puncte şi 14 recuperări, dintre care 3 ofensive şi 11 defensive), iar Jones a fost MVP-ul partidei, încântând asistenţa cu un joc ca-n NBA.

De la Energia, cel mai bun jucător a fost americanul Louis Darby jr, care a marcat 16 puncte, fiind secondat de către compatriotul său, Brandon Fields (14; 1×3). Foşti componenţi ai CSU Asesoft, Brice Kabengele şi Adrian Guţoaia au bifat 12 (2×3), respectiv 4 puncte. Şi Darby jr. a avut un „double-double” (16 puncte şi 10 recuperări, dintre care patru au fost ofensive).

În etapa viitoare, sâmbătă, 5 noiembrie, la Brazi, de la ora 19.00, CSU Asesoft Ploieşti va avea parte de un duel facil, contra Politehnicii Iaşi, o echipă mult prea modestă pentru nivelul primului eşalon baschetbalistic al României.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline