Într-o conferinţă de presă organizată astăzi, oficialii fostei campioane a baschetului masculin autohton, CSU Asesoft Ploieşti, au făcut cunoscut că s-a amânat pentru mâine, 17 noiembrie 2011, efectuarea radiografiei magneto-nucleare a extremei americane Michael Jones (foto sus, la minge; www.csuasesoft.ro), cert fiind deocamdată că absenţa de pe teren a jucătorului se va prelungi până cel puţin la data partidei de campionat de la Sibiu, cu echipa locală, CSU Atlassib, de pe 7 decembrie 2011. În prezent, yankeul se află în repaus şi se recuperează după accidentarea suferită în minutul 18 al ultimei partide din Divizia A, de la Mediaş, cu Gaz Metan.

În altă ordine de idei, cu acelaşi prilej, preşedintele executiv al Asesoftului, Ionuţ Georgescu (foto jos; www.csuasesoft.ro), a anunţat că se aşteaptă verdictul Federaţiei Române de Baschet cu privire la solicitarea clubului ploieştean de a găzdui, luna viitoare, între 15 si 20 decembrie 2011, în sala de sport din comuna prahoveană Brazi, două turnee din cadrul Campionatelor Naţionale „U 23” şi „U 13”. Georgescu a declarat că, dacă sala Olimpia ar fi fost utilizabilă, s-ar fi primit cu mult mai uşor organizarea acestor două turnee. Dorinţa şefului executiv al ex-campioanei este ca fanii să vizioneze cât mai multe meciuri ale echipelor clubului, de la cea mai mică, ca vârstă,  şi până la cea de seniori. Tot luna viitoare, se intenţionează ca deja bine-cunoscuta galerie Blue Generation să fie implicată în câteva acţiuni ale CSU Asesoft, clubul care – cu ajutorul sponsorilor săi din acest sezon şi al tuturor colaboratorilor – va fi prezent în grădiniţe şi în şcoli din Ploieşti.

IonutPrezent la conferinţa de presă, căpitanul Cătălin Burlacu şi-a manifestat satisfacţia în privinţa reuşitei transferului jucătorului rus de origine israeliană Anton Kazarnovski, venit destul de curând de la BCM U Piteşti: „Este un baschetbalist care a adus un plus în jocul echipei. De la primul antrenament l-am simţit foarte motivat. S-a adaptat rapid, a fost primit cu braţele deschise şi, dacă va continua să progreseze, atunci va deveni, cu adevărat, un jucător de bază”. La rândul său, antrenorul principal Vladimir Arnautovic a vorbit, cu bucurie, despre „dubla victorie de la Mediaş, într-un meci pe care l-am pregătit în cele mai mici detalii, cunoscând forţa adversarului”. Arnautovic a făcut referire astfel la omologarea partidei cu 20-0 pentru CSU Asesoft, din cauză că gazdele de la CS Gaz Metan au folosit, în minutul 6 şi 43 de secunde, cinci jucători străini în acelaşi timp pe teren, contrar regulamentului FRB, dar şi la succesul din „antrenamentul cu public” care a urmat greşelii antrenorului Ovidiu Teleabă. Reamintim că echipa ploieşteană s-a impus cu scorul de 97-95, după o aruncare reuşită de 3 puncte a sârbului Rade Dzambic.

:

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline