UPDATE. CSU Asesoft Ploieşti nu se mai poate revanşa în faţa echipei BCM U Piteşti, după insuccesul din Supercupă, deoarece jucătorii lui Tudor Costescu au câştigat partida de vineri, cu bulgarii de la Cerno More Varna (locul al V-lea în trecuta ediţie de campionat), cu scorul de 77-61 (39-32). Astfel, sâmbătă, 29 septembrie, în finala mare, de la ora 19.00, se vor confrunta organizatoarea turneului internaţional amical din reşedinţa judeţului Argeş şi Vojvodina Novi Sad, în deschidere, două ceasuri mai devreme, combătând campioana en-titre a României, CSU Asesoft, şi Cerno More.

Primul meci al celei dintâi zile a turneului amical de baschet masculin de la Piteşti a opus vineri, 28 sepetmbrie 2012, echipele CSU Asesoft Ploieşti, învinsă de către formaţia locală, BCM Universitatea, în urmă cu o săptămână, în sala Rapid din Bucureşti, în Supecupă, şi a patra clasată în Superliga Serbiei, în sezonul trecut, Vojvodina Novi Sad. Actuala formaţie a fostului jucător al ploieştenilor, conducătorul de joc Zoran Osmokrovic, a învins cu scorul de 83-76 (23-19; 20-15; 16-17; 24-25) şi va disputa sâmbătă, 29 septembrie, finala mare, în compania învingătoarei din confruntarea dintre Cerno More Varna şi BCM U Piteşti. În deschidere, de la ora 17.00, Asesoft va combate cu învinsa din parrtida vedetă a primei zile. Vojvodina a avut un „run” de 13 puncte, ajungând, la un moment dat, la scorul de 49-34, iar adversara sa – de 7 (55-45). Coşgheterul întâlnirii a fost sârbul Dragan Zekovic (16 puncte; 3×3).

Pentru ploieşteni au marcat următorii baschetbalişti: Adrian Tudor (6), Szijarto Levente (3; 1×3), Vukaşin Mandic (8; 2×3), Robert Nyakundi (7; 1×3), Vladimir Tica (8), Cătălin Burlacu (foto – 14; 2×3), Virgil Stanescu (14), Darius Hargrove (6), Aleksandar Vlahovic (8), Bill Clark (2). Testat timp de 7 minute şi 54 de secunde, americanul Clark a marcat dintr-o aruncare de 2 puncte, cea de-a doua încercare a sa fiind ratată. Au rămas pe bancă tot meciul Vlad Negoiţescu şi Vlad Dumitrescu. Osmokrovic a bifat 6 puncte, dintr-o aruncare din interiorul semicercului, plus patru transformări de la linia de libere, din tot atâtea posibile.

În altă ordine de idei, partida de debut în Liga Naţională a Asesoftului, cu nou-promovata Farul, a fost devansată cu 24 de ore, urmând a se desfăşura vineri, 5 octombrie, de la 17.00, la Constanţa, urmând a fi transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline