În intervalul 30.12.2011 – 02.01.2012, prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” au fost primite aproximativ 680 de apeluri. În 307 de cazuri a fost solicitatată intervenţia la faţa locului, doar 249 din situaţiile semnalate confirmându-se. Cele mai multe apeluri au fost primite în ziua de 31.12.2011 ( 222 ), majoritatea situaţiilor vizând conflicte minore, cu precădere intrafamiliale.

Exemple de situaţii neconfirmate:

Un tânăr din Crivina a sesizat în ziua de 31.12.2011, faptul că persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă şi i-au sustras unitatea centrală a computerului. Echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că de fapt mama reclamantului mutase unitatea respectivă într-o altă cameră a locuinţei.

Reprezentantul unei societăţi comerciale a reclamat în ziua de 1.01.2012, faptul că din sediul societăţii a fost sustras un automat de cafea. În realitate, aparatul fusese mutat de un angajat, într-o altă încăpere a sediului.

În ziua de 2.01.2012, reprezentantul unei societăţi comerciale au reclamat faptul că lacătul de la o uşă de acces în societate a fost forţat. Verificările efectuate au arătat însă că paznicul de noapte uitase lacătul deschis.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline