În intervalul 30.12.2011 – 02.01.2012, prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” au fost primite aproximativ 680 de apeluri. În 307 de cazuri a fost solicitatată intervenţia la faţa locului, doar 249 din situaţiile semnalate confirmându-se. Cele mai multe apeluri au fost primite în ziua de 31.12.2011 ( 222 ), majoritatea situaţiilor vizând conflicte minore, cu precădere intrafamiliale.

Exemple de situaţii neconfirmate:

Un tânăr din Crivina a sesizat în ziua de 31.12.2011, faptul că persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă şi i-au sustras unitatea centrală a computerului. Echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că de fapt mama reclamantului mutase unitatea respectivă într-o altă cameră a locuinţei.

Reprezentantul unei societăţi comerciale a reclamat în ziua de 1.01.2012, faptul că din sediul societăţii a fost sustras un automat de cafea. În realitate, aparatul fusese mutat de un angajat, într-o altă încăpere a sediului.

În ziua de 2.01.2012, reprezentantul unei societăţi comerciale au reclamat faptul că lacătul de la o uşă de acces în societate a fost forţat. Verificările efectuate au arătat însă că paznicul de noapte uitase lacătul deschis.

 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline