ninsoareprahova09Primaria Municipiului Ploieşti, prin Comandamentul de deszapezire, a intervenit pentru combaterea poleiului si a zapezii pe priciplalele artere de circulatie din oras, pe poduri, dar si pe strazile secundare in perioada 25.01-26.01.2012

Miercuri, 25 ianuarie a.c., s-a intervenit in intervalul orar 7.00-19.00 cu 22 de utilaje:6 autocisterne cu lama, 12 auosararite, 3 autosararite pentru trotuare si un utilaj cu lama.   S-a  intervenit cu 160 tone de solutie antiderapanta (clorura de sodiu cu clorura de calciu) si cu 200 tone de material antiderapant (sare+nisip+clorura de magneziu). De asemenea, in intervalul orar 19.00-07.00 s-au aflat in teren 22 de utilaje:6 autocisterne cu lama, 11 autosararite cu lama, 3 autosararite pentru trotuare si 2 incarcatoare frontale. S-au folosit in total 31 de tone de solutie antiderapanta si 200 de tone de material antiderapant.            

Totodata, personalul SC SGU Ploiesti SRL a participat la deszapezirea arterelor de circulatie si a altor zone din municipiu cu un efectiv de 250 persoane.

In cimitire  s-a actionat cu personalul serviciului pentru degajarea aleilor principale si secundare de gheata. S-a folosit clorura de magneziu pentru topire, curatandu-se ulterior aleile atat cele mentionate cat si cele din jurul capelei precum si scarile catre capela- acolo unde exista.

In aceasta dimineata, in jurul orei 2.00, s-a actionat cu utilaje pentru degajarea parcarilor administrate de SGU – Hale,7 Etaje, BRD, Sindicate, etc.  Incepand cu ora 7.00 s-a actionat manual(lopeti, maturi) pentru indepartarea zapezii si ghetii rezultate. S-au degajat zonele de acces si trotuarele aferente

 Echipele formatiilor de taieri arbori au actionat inca de ieri, incepand cu ora 18.00, prin degajarea cailor de acces blocate de arbori/crengi doborati de vant(s-a inceput cu zona Domnisori). De asemenea, s-a actionat si in zonele strazilor Brumarele, 13 Septembrie, Popa Farcas, Vasile Lupu, etc., pentru a debloca caile de acces. Echipele de taietori au actionat si noaptea, ramanand in continuare si deplasandu-se acolo unde este necesar pentru descongestionare trafic pietonal si/sau auto.

Asa cum am mentionat mai sus, s-a actionat atat manual cat si cu utilajele din dotare. S-au folosit in total in jur de 13 utilaje( 3tractoare cu lama, 2remorci, un buldoexcavator, 2autocamioane de mare tonaj cu lama, 4 mini-incarcatoare etc). S-a imprastiat clorura de magneziu in parcarile administrate de societate(cantitativ =2 camionete de clorura de magneziu)

 In continuare, se actioneaza in vederea indepartarii zapezii/ghetii de pe aleile parcurilor si gradinilor publice, a cailor de acces catre acestea precum si a trotuarelor si trecerilor de pietoni adiacente.

In aceasta dimineata se afla in teren 11 sararite si 6 cisterne.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline